3 hemmeligheder en kvinde aldrig vil afsløre for dig

pige hvisker til dukkeHemmelighed nr. 1

Du kan ikke først være hendes ven

Dette er den mest almindelige fejl fyre gør med kvinder. Det er den ultimative “vognen foran hesten”-mentalitet, hvor du fungerer som hendes ven, før du prøver at være hendes elsker. Tankegangen er, at ved at vise du er hendes bedste ven, at du så hjælper pigen med at vise hende alle de kvaliteter hos en mand hun søger i en date.

 

Problemet er, at seksuel tiltrækning ikke virker på denne måde. Det tager kun et øjeblik for en kvinde at afgøre, om hun går i seng med en fyr eller ej. Ved at handle som hendes ven, er du garanteret at du bliver … Hendes ven!

 

At få en kvinde til at blive tiltrukket af dig, er du nødt til at kommunikere med hende på en bestemt måde, fra det øjeblik, du møder hende. Dette kaldes ofte flirte. Det er et hemmeligt sprog, der er meget forskellig fra den typiske “lad os være venner” samtale.

 

Hemmelighed nr. 2

Du skal udløse hendes følelser

Vil du vide hvorfor kvinder handler som de gør? Det hele hænger sammen med, hvordan de tager de fleste af deres beslutninger.

 

Vi mænd baserer de fleste af vores beslutninger på logik. Og vi følger typisk dette mønster, når vi taler med kvinder. Initiativer som at købe drikkevarer, betale for middag, og spørge ”baggrund spørgsmål” er ofte fremført på en måde der appellerer til den logiske side af hendes hjerne. I bund og grund er det fyre der gør dette for at bevise deres værdi som en ”god fangst”.

 

Men der er noget, som du sikkert ikke vidste …

 

Kvinder baserer de fleste af deres beslutninger på følelser. Det meste af tiden, vil de basere deres beslutning på, hvordan de føler. Først derefter bakker de deres beslutning op med logik.

 

Så du kan tage en pige ud for at spise, købe dyre gaver, og behandle hende som en dronning. Men hvis du ikke kan få hende til at føle, vil hun dumpe dig for den første fyr, der gør!

 

Hemmelighed nr. 3

Du behøver ikke at være en god leder, være rig eller have ”den rigtige alder”

Det er helt almindeligt til singlefester eller andre steder, hvor mange singler kommer, at iagttage hvordan snesevis af fyre går hjem med smukke kvinder, selv om de er grimme, fattige, fedt, gamle, (eller alle 4).

 

Som nævnt før, kvinder vælger mænd, på de følelser, han får frem i hende. Der er en universel fællestræk, at alle disse ”succesfulde tabere” har fundet ud af, at flirten er nøglen til at udløse en kvindes følelsesmæssige reaktion. Så længe hun kan føle den seksuelle spænding, er det uden betydning om du er lav, gammel, grim eller ikke ejer en krone.

3 thoughts on “3 hemmeligheder en kvinde aldrig vil afsløre for dig

 1. Vern

  En ting er i hvert fald sikkert. 95+% af kvinder på dating sites søger mænd med humor og intelligens.

  Problemet er så bare, at når de møder det så kunne de ikke være mere ligeglade. Store overarme og en god røv parret med lidt psykopatiske træk virker meget bedre :)

 2. Flemmings Fætter

  Tal lige for de mænd du selv har mødt.

  Der er nogle af os fattige gamle røvhuller der
  klarer os udemærket..;o)

 3. Fairy Inc.

  Nu mangler de kære mænd så bare opskriften på hvordan dette gøres ;o)

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!