En god profiltekst til din Datingprofil

profiltekst1 En god profiltekst til din DatingprofilÉn af de største fejl netdatere begår er, at de alle lyder ens. Så hvis du tror på, at du er noget særligt, og hvis du mener du har fortjent at møde én der også er noget særligt, som er ligeså interessant, ligeså tiltrækkende, ligeså intelligent som du, så er du nødt til at sikre dig, du bliver lagt mærke til. Og den eneste måde du kan gøre det på på nettet er ved at skille dig ud via din skrivestil. Og en effektiv måde at opnå det på, er ved at undgå nogle af de værste klichéer som bruges på netdatingprofiler.

 

En tommelfingerregel er at undgå at starte sætninger med ”Jeg er” – så som ”Jeg er intelligent”, ”Jeg er charmerende”, ”Jeg er sympatisk”, ”Jeg er ærlig” osv. Det skriver alle alligevel på deres profiler. Og det er så nemt at skrive det på en profil, at den ingen betydning har. Som alle ved, betyder handlinger meget mere end ord, så hvad er grunden til at skrive alle de flatterende ord om dig selv i din profil tekst, hvis alle andre gør det samme?

 

Andre typiske klicheer der findes på stort set alle profiler er at mænd skriver ”Jeg kan godt li at arbejde hårdt”. Og kvinder bruger ofte ”Jeg føler mig ligeså veltilpas i en kjole som i bukser”.  Stop med at skrive alle disse ting omkring din person. Start hellere med at udtrykke din mening, uanset hvor tilfældig den er. Skriv om noget du føler. Det bliver lige det der tiltrækker en anden profil der har de samme tanker og følelser som dig og deler dine meninger.

 

Her er et eksempel på en profil der startede med denne tekst:  ”Har du lagt mærke til, at de bedste ting aldrig er på den forreste hylde? Bare gå ned til din lokale boghandel – hvilke bøger falder du over først? Jeg vil vædde på det hverken er Shakespeare eller Charles Dickens. Og hvad med restauranter og barer? Hvordan kan det være at de bedste altid findes nede i små gyder og de dårligste altid ligger der, hvor der er mest trafik? Jeg spekulerer på om det samme gør sig gældende med det modsatte køn? Om jeg skal lede efter den eneste ene i de mørkeste kroge på internettet frem for på den fornemste klub i byen. Ja, det tænker jeg tit på.”

 

Her er personen hverken arrogant, overfladisk men skriver alene sin mening. Og denne mening er ofte mere tiltrækkende på den mest intelligente og cool kvinde/mand frem for en profil der er enslydende med stort set alle andre profiler på nettet.

One thought on “En god profiltekst til din Datingprofil

  1. Mette Lund Hansen

    Skismer nogle gode fif, mange tak

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!