Portrætfoto til din Datingprofil

kameralinse Portrætfoto til din DatingprofilSådan gør du dig bedst på et profilfoto:

 

Det er ikke kun fotografen der skal have evner, det er også den der bliver fotograferet, der ved hjælp af nogle gode råd kan få et godt billede frem. Her er nogle gode tip og en oversigt over, hvad du skal bruge:

 

En fotograf.

 

Kamera med flash.

 

Undlad tøj med stærke farver, masser af mønstre og vandrette striber. Neutrale farver gør sig bedst på foto.

 

Tjek dit ansigt i spejlet. Er der nogle pletter du skal dække, skinnende hud der kan bruge lidt pudder, kan dine øjne trænge til lidt øjendråber for at fjerne rødsprængte øjne, trænger dine øjenbryn til at blive plukket. Husk at hvis du bruger makeup, så bliver farverne mere intense på fotos. Specielt på sort/hvide fotos.

 

Tag billedet udenfor en morgen lige inden solen står op. Lyset er blødt og meget flatterende på dette tidspunkt. Hvorimod midt på dagen kan flashen overoplyse ansigtet.

 

Sørg for at kameralinsen er i øjenhøjde eller lige over. Har du den lavere får du nemt dobbelthage.

 

For at virke så naturlig som muligt når du skal have taget foto, så læn dig let tilbage med vægten på din bagerste fod og hoften lige en tak fremad. Hold din holdning rank men ikke overposeret. Tænk græsk statue.

 

Drej ansigtet lige 2/3 mod kameraet for en lettere slankende effekt i ansigtet.

 

Kig på en lyskilde (en lampe eller solen – dog ikke direkte) i et par minutter før billedet tages. Det gør dine pupiller mindre og mindsker risikoen for røde øjne.

 

Lige før billedet skal tages, så luk øjnene og bed fotografen om at tælle til 3 og åben øjnene idet han begynder at fotografere. Det er den bedste måde at undgå at blinke og risikere halvlukkede øjne på billedet.

 

Sidst men ikke mindst, så er der smilet. Undgå at sige ting som cheese, smile, eller andet. Så får du en grimasse eller ligner en politiker. Tænk i stedet på et sjovt minde som bringer et naturligt glad smil.

 

Rigtig god fornøjelse.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!