Skriv brev til en dating profil og få respons

Send brev til en Dating profilFørste mails der giver respons

 

Breve i stil med ”Hej, har du set min profil – skriv tilbage til mig, hvis du har lyst til at skrive sammen?”. Meget standard-brev og upersonligt. Det gælder dog om, at det første brev er så personligt som muligt så det adskiller sig fra alle de andres.

 

En fejl mange begår er at være lidt for doven når man skriver sine første henvendelser. Man har tit en tendens til at gøre, hvad der er hurtigst. Kopiere sin lille tekst og sende til så mange som muligt. Altså skyde med spred hagl og overfladisk og intetsigende.

 

Prøv at tænk på hver profil, du skriver til, som et selvstændigt individ. Fang det mest unikke i profilens tekst og respondér på dette. Ikke det som du og profilen har tilfælles eller det som du interesserer dig mest for. Men det der gør lige den profil til noget helt særligt.

 

Du skal sikre dig, at ingen andre har skrevet lige præcis det brev som du skriver til ham/hende. Gør dit brev let, flirtende, sjovt. Det letteste er selvfølgelig at skrive det som disse eksempler her:

 

”Hej, jeg har lige set din profil” – øh, ja det ved profilen jo nok godt.

 

”Jeg synes du ser godt ud” – ja, det ved profilen nok også godt.

 

”Jeg synes vi har meget tilfælles ud fra det du skriver i profilen” – ja, det ved profilen godt

 

”Jeg ville rigtig gerne ha du skriver tilbage til mig” – ja, det ved profilen godt.

 

Så hvad er pointen med at skrive noget som helst af dette, når profilen i forvejen godt ved det hele? Skriv hellere noget som hun/han ikke forventer.

One thought on “Skriv brev til en dating profil og få respons

  1. jens

    Men hvis du kigger på den virkelige verden så er det også typisk standart måder man starter kontakten på.

    Men ja, når jeg bruger standart breve så bliver det bare suppleret med variabler som har hun en grøn trøje på så nævn at det er en interessant grøn trøje hun har på.

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!