Det ”svære” møde

first dateInd i mellem opstår der sympati mellem to profiler. Hvilket jo er herligt, og selve meningen med dating.dk. Men så opstår det næste dilemma, hvornår skal man mødes?

Det er jo forskelligt, hvordan sådanne brev udveksles og udvikles, de seriøse fortæller lidt om sig selv, de useriøse – og dem jeg meget hurtigt sorterer fra, begynder på sex ting i løbet af de første 2-3 breve… Jeg undrer mig tit over de profiler, for godt nok er jeg ikke hæmmet omkring mig selv og min krop, men hvordan kan de dog tro, at jeg fortæller intime detaljer eller sender afslørende billeder til nogen, jeg slet ikke kender? Tror de, at vi kvinder tænder helt vildt på snuskede breve og fantasier? Helt ærligt, så kan vi da bare købe en pornografisk film eller et blad. Der kunne skrives blogge om de mest fantasiløse og usexede måder, nogle mænd prøver at komme i kontakt på!

Tilbage til sympatien. Så er det lidt afgørende, hvornår man mødes, går der for lang tid, begynder interessen at blive lidt anstrengt, for hvor meget har man lyst til at røbe til en person, man endnu ikke har mødt? Mødes man for hurtigt, kan det vise sig, at den person slet ikke er, den han/hun havde udgivet sig for at være. Man mærker det selv. Der findes ingen facit. Men så opstår næste problematik.

Hvad skal man tage på til den første ”date”?

Det er måske ikke det store problem for mænd, men jeg kan så absolut røbe, at der er et problem for kvinder.. Vejret spiller selvfølgelig også en rolle. Men skal det være casual, kjole eller lange bukser? Skal make-up være diskret, eller som når man skal en tur i byen? Så mangler man bare at aftale en lille ting, før man endelig kan mødes.

Hvor skal man mødes?

Afhængigt af afstanden, synes jeg, at man skal mødes et neutralt sted. Jeg kender til flere, der ikke har noget i mod at mødes privat hos en af profilerne. Men for mig føles det tryggere at mødes på en cafe eller lignende. For føler man at der ikke er noget kemi i virkeligheden, kan man hurtigt sige farvel og komme videre. Det findes næsten ikke noget værre, når man møder en man har skrevet godt sammen med, og det første man tænker er; Åh, nej. Hvordan kommer jeg så lige væk herfra…? Er kemien der, betyder stedet jo ikke så meget, så kan man jo bare gå videre sammen.

Det er ingen, der siger, det skal være nemt at date. Det er faktisk en hel videnskab!

/Chrina  t5a2pcxwe4

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!