En ”rigtig” mand

strong hand En ”rigtig” mandDet er fredag aften. Jeg er logget ind på det dating-site jeg ynder at bruge, hvis jeg altså ikke lige har planer. (Det har jeg som regel ikke). Efter en hurtigt spejden i kvindelige profiler, er jeg nu landet på den syvende profil i træk der mangler ”en rigtig mand”. Og så tænker jeg: Hvad er en rigtig mand?

 

Du skal have stærke hænder

Mine hænder er ikke særlig stærke. Jeg fik engang en over nallerne fordi jeg skulle finde fjernbetjeningen under sofaen mens min svoger holdt den. Da jeg trak hånden til mig slap han sofaen der ramte mig med sofabenet klokkerent. (Med svoger ovenpå). Det gjorde sat’me nas. (Min svoger har åbenbart heller ikke stærke hænder).

 

Et frækt glimt i øjet

Ud til spejlet i gangen. Har jeg glimt? Af med brillerne, måske skjuler de ”glimtet”. Hmm..
Altså jeg bliver ikke ligefrem blændet. Jeg kniber øjnene lidt sammen og prøver at se ”fræk” ud. Sidste år til nytår stak min 3 år gamle niece en tændt stjernekaster i øjet på min far. Der kan du eddema’me tale om glimt i øjet. Og det gav ham stærke hænder for han rev tillægspladen af bordet da han røg på røv og albuer ned af stolen. Og min niece lærte tre nye ord, hun nok ikke må bruge.

 

Du skal være galant

Det har jeg prøvet. For tre uger siden var jeg så heldig at skaffe mig en date. En sød frisør-elev fra Roskilde. Jeg havde inviteret hende ud at spise og jeg må indrømme at jeg var ret nervøs. Da vi mødtes ved restauranten, ville jeg være ”galant” og åbne døren så hun kunne træde indenfor. Døren bandt tilsyneladende, og i mit andet forsøg på at åbne den hvor jeg trak lidt hårdere i håndtaget, ”smuttede” min hånd. (Sandsynligvis pga. den mængde sved den producerede), og jeg fik kørt hende en kajeryster med albuen der ville have fået Jean-Claude van Damme til at klappe i sine små hænder. Den sad ubønhørligt og millimeterpræcist på hendes nymalede læber. Frisør-eleven fra Roskilde dansede nu baglæns ud på vejbanen hvor hun blev ramt af en forbipasserende cyklist. Cyklisten fortsatte på fuld gadaffi (nu med frisøren på styret), direkte ind gennem den åbne bagsmæk på en holdende taxa, og tog chaufføren og en mængde bagage med sig. Jeg satte den unge dame i en taxa (da vi havde fundet hendes tand og cyklisten havde fået mine forsikringsoplysninger), og gik hjem. Jeg fandt ud af i fredags, da jeg var på samme restaurant med en ven, at døren åbner indad.

 

Du skal have styr på dit liv

Jeg har fuldstændigt og aldeles styr på hele min tilværelse. Jeg ved f.eks. med usvigelig sikkerhed at den næste kuvert der kommer ind ad brevsprækken er med rude. Jeg ved også at der dags dato står minus 832,00 kroner på min konto. Jeg har ikke en eneste fast aftale før d. 29. Og det er med min fysioterapeut. Der er mælk i køleren til kaffen, og min yndlingsserie kører om mandagen fra 21:00 – 21:55 på 3’eren. Sådan!

 

Du skal have humor

Min søster derimod er direkte kontrol-freak. Min svoger og jeg plejer at more os med at flytte rundt på små detaljer i deres dagligstue når hun ikke er hjemme, og så vædder vi om hvor lang tid der går før hun opdager det. (Det er sjovest når vi har fået et par bajere). Vi er dog holdt op med det – for en periode i hvert fald. I søndags havde hun været til yoga og ringede og spurgte om hun skulle tage lidt frokost med da hun var færdig. Det kunne vi jo ikke sige nej til. (Man bliver sulten af at gå og rykke rundt på tingene). Således havde vi denne dag fået den geniale ide at rykke deres chesterfield lænestol hen foran den åbne havedør, også for at give hende en fair chance for at opdage det. Hun var trods alt på vej med mad til os. Hvad vi ikke havde tænkt over var muligheden for at hun ville komme ind den vej. Nogle gange ærgrer jeg mig over at jeg ikke har et videokamera. Scenen hvor min søster entrer med favnen fuld af kinesisk take-away, med blikket i retning mod haven grundet min nieces trang til opmærksomhed når hun gynger eller sjipper, ville med stensikkerhed have givet en pris. Udover at min søster naturligvis stod direkte på snotten henover ryglænet, ville en slowmotion gengivelse af poser, soja, indbagte rejer og kylling i karry der flyver målrettet mod deres 50” fladskærm være værd at gense til en hvilken som helst famillie-komsammen. Jeg var smadret af grin, og det samme var min svoger. (Det er sgu da en rigtig mand der kan grine mens han gør rent, uden at have fået hverken vådt eller tørt).

 

Det vigtigste af alt er at du er dig selv

Tjah… den skulle jeg jo nok lige kunne overkomme.
Hende skriver jeg sgu’ til. Kære MissUsoMuch…..

 

/Flemmings Fætter

3 thoughts on “En ”rigtig” mand

  1. Anette

    Sjovt hvordan Jones’ navn linker til single.dk

  2. Annette

    Den sidder lige i øjet – hold op en griner :-)

  3. En rigtig mand er ham der gør det modsatte af hvad kvinden vil have, med et glimt i øjet!

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!