Hvad tænder mænd på?

makeup Hvad tænder mænd på?Ja, det spørgsmål kan jo besvares meget kort. Mænd tænder på kvinder. (En stor del af os i hvert fald).

 
Men det bliver der jo ikke meget blog ud af. 

 

For at behandle emnet med en vis opmærksomhed, er vi næsten nødt til at have fat i modstykket til det spørgsmål her. Hvad tænder mænd ikke på?

 
Og også, hvor utroligt det end lyder, at mænd er forskellige og derfor har forskellige præferencer.
Enig – Det lyder absurd. Ikke desto mindre er det sandt. (Jeg kan se kvinderne for mig, gribe deres forskellige chick-lit fortællinger med et desperat udtryk i øjnene. ”Det står der sgu da ikke noget om!?!) 

 

Udover de differencer der måtte være hos det mindre fantasifulde køn, i forhold til hvad vi finder sexet eller usexet hos en kvinde, er der helt klart nogle faste faktorer jeg er temmelig sikker på de fleste mænd vil give mig ret i. 

 

Stive kvinder

Her befinder vi os ikke i en gråzone. Kvinder der drikker sig halvsnaldrede til en komsammen er ok. Det er også i orden, når en lettere beruset kvinde beder om at blive puttet. Hvad enten hun er din kæreste, eller et nyt bekendtskab.
Men når kampstive Erna, der i øvrigt kunne være min mor, rager mig langt op i vaniljekransen bagfra, og i øvrigt er ved at tabe det ene af sine temmelig lange bryster ud af kjolen, hun også har glemt at tage op af trusserne bagpå, da hun var på tønden tidligere, og hvisker i mit øre at hun har lyst til at give mig mit livs ridetur, så stiger jeg af. (Nej, det er heller ikke i orden når hun er top lækker og skruet sammen som en havfrue bortset fra halen. Synes bare det andet lød sjovere.) 

 

Kvinder der drikker øl af flasken

Kald mig bare gammeldags. Måske hænger det sammen med at det som regel er i følgeskab af en skovmandsskjorte og evt. lædervest. Gerne siddende på en bænk i nærheden af købmanden. Det kan være i orden hvis alternativet er at hun skal hælde det ud i hænderne, men hun skal sat’me være feminin for at køre den hjem i go’ stil. 

 

Kvinder der klæder sig i forhold til den figur de havde da de var tyve

Med mindre de rent faktisk stadig har den, eller er tyve. Jeg har intet imod kvinder med lidt ekstra på sidebenene, tværtimod. Langt de fleste kvinder der hører til i den kategori kan have mere sexappeal end to af de meget slanke kvinder tilsammen. Men vælg dog for pokker tøjet ud fra din figur. Når en kvinde, der ellers kan være en rigtig sød og tiltrækkende en af slagsen, bærer en lille stram sommertop, der stopper lige over navlen, og redningskransen der hænger derunder evt. er tatoveret med ”Kitty”, så bliver jeg dårlig. Det ville være bedre om hun troppede op nøgen. Så er hun i det mindste konsekvent. Der er forskel på at have accepteret sin figur, og forstå at udnytte de forcer man har, og så helt have misforstået konceptet. 

 

Kvinder med alt for meget make-up 

Make-up er godt. Lad os blive enige om det. Det giver kvinden mulighed for at fremhæve de features der gør hende smuk og tiltrækkende. Det giver hende også mulighed for at skjule de småting der måtte være opstået som følge af lidt for meget chips og fast food. Hvor ville jeg dog ind i mellem ønske at nogle mænd ville benytte sig af samme mulighed eller i det mindste acceptere at deres hud dårligt tåler 18 Faxe Kondi med tilhørende osterejer om ugen.
Men hvad er det der sker for trunten der anvender mere spartelmasse end en malelærling på sort arbejde?
Der er ikke noget værre end en date der smitter af. Det skulle da lige være at man ikke ved om hun er blevet forskrækket på vejen eller om hendes fritidsjob er at være klovnens kloge følesvend i cirkus, og at hun kommer direkte derfra. Desuden kan det betragtes som falsk varedeklaration hvis der er for meget manuel retouchering i skærmen, og man har til enhver tid som mand ret til at ophæve handlen når masken ryger. 

 

Konklusion

Hvis du er kvinde og undlader at drikke dig stiv i høkerbajere, klæder dig efter hvad der passer til din figur og undlader at male dig op til fastelavnsfest, så har du mulighed for at tænde en mand. Og så er det i og for sig ligegyldigt om du er høj, lav, bred, smal, intelligent, blank, mørk, lys, udadvendt, genert, bly, fræk, rig eller fattig. Om det så er den mand du ønsker at tænde der finder dig interessant, er ikke til at vide. Rent afslutningsvis vil jeg godt aflive en gammel myte: Mænd er ikke nødvendigvis mest interesseret i den kvinde de ikke kan få! Indrømmet – en smule ”jagt” kan være inspirerende, men der er grænser. Selv for mænd. 

 

/Flemmings Fætter

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!