Perfect timing

Billede 1– Skulle svage eller sårbare mennesker ikke kunne forelske sig? Skal du være fejlfri, i balance med dig selv, og have tre Sex-and-the-city designer veninder du kan gå på café med, før du kan forelske dig? 

 

Avs. Tænk at et lille afsnit i en helt tilfældig blog på nettet, skullle passe SÅ godt på mig. For det er jo sådan jeg er.

 

Lige pt. har jeg feks. udskudt alt der handler om dating. Jeg skal tabe mig så og så mange kilo, klippes, ha’ farvet hår, OG ha’ nyt tøj inden jeg er klar til at søge efter dates. Og hvad sker der så? Der dukker naturligvis et interessant “emne” op. Mit liv i en nøddeskal.

 

Men kan det virkelig passe, at man skal ha’ så meget styr på sig selv og livet, før man kan date? Hvor perfekt skal man være, og bliver man overhovedet nogensinde perfekt nok? Næppe.. Der findes vel heller ikke “rigtige” tidspunkter for hvornår man skal date?

 

Forelskelse kan ikke styres

Man kan ikke styre hvornår man render ind i en man gerne vil lære bedre at kende. Det kan ske på trods af man vejer ti, tyve eller tredive kilo for meget. Og det kan ske selvom man måske render rundt med alt for synlig udgroning i det afblegede hår.

 

– Typisk! Så hvad gør man? Man kan jo for pokker ikke holde manden hen i X antal måneder. I mit tilfælde taler vi tre måneder! Havde faktisk planlagt til mindste detalje, hvordan mine decemberdates skulle foregå, og hvordan jeg ser ud til den tid. ( 15 kilo lettere, ildrødt smart nyklippet hår, helt ny vinterfrakke og lange støvler.) Kunne jo så tage chancen, og se om han evt. ville synes om mig alligevel, men med tanke på hvordan jeg er, så bliver det næppe sådan..Nææh, det ender nok med, at jeg lader ham passere, og aldrig finder ud af om det var “noget”! Det er set før.

 

Så må jeg bare håbe, at der dukker en anden interessant mand op til december, for til den tid er jeg jo så godt som perfekt! Eller osse er jeg ikke – men så har jeg hørt, at det er ret skønt at date i foråret, og med så lang deadline, har jeg HELT sikkert tabt mig det jeg skulle, og man ser jo osse ret godt ud i forårssolen, ikk’?

 

Noget siger mig, at jeg har noget at arbejde med her..

 

/Fairy Inc.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!