Projekt: I’m bringing sexy back!

æble Projekt: Im bringing sexy back!Højde og drøjde skal passe sammen.

Javel, ja. Sådan står der i rigtig mange profiltekster når man surfer mænd på datingsites. Jeg må nok indrømme, at hvis min vægt skulle passe til min højde, så ville jeg være Danmarks højeste kvinde, by far!

 

Jeg ved ikke om mænd virkelig er så aktive som de udgiver sig for, men hold da op, de har gang i den, mændene. De træner fire gange om ugen, svømmer, løber, spiller golf og springer i faldskærm. Jeg gør mig ikke rigtigt i den slags. På en god uge får kondicyklen en tur imens jeg ser Desperate Housewives. Jeg ved godt, at motion er sundt, men jeg gør da mit bedste. Og hey, jeg er da i form – Rund er en form!

 

Mænd med krav til vægt skøjtede jeg over

Nå, men det har hidtil forholdt sig sådan, at jeg er strøget let og elegant henover den slags profiler. Aktive mænd med krav til vægt, er ikke noget for en kvinde der er mest aktiv på sofaen, og de sidste to år er steget så meget i vægt at det nærmer sig en katastrofe. Okay, katastrofen er faktisk indtrådt.

 

Nu har jeg så besluttet, at nu skal det være! Jeg skal tabe mig. Ikke for de aktive mænds skyld, for dem vil jeg stadig springe over som slank(ere). Men for min skyld. Jeg vil gerne ha’ en højde og drøjde der passer sammen. For sådan har jeg det bedst indeni og udenpå. Bevares, mange store kvinder er smukke, men jeg er ikke en af dem. Jeg er tværtimod en omvandrende frugtbod. Pæreform, æblekinder og appelsinhud hvor det nu hører sig hjemme.

 

Det er ikke første gang jeg beslutter at tabe mig. Jeg har tabt hele 22 kilo en gang før, men de er altså kommet tilbage – med venner. Det kan ikke fortsætte sådan, det har jeg indset og accepteret. Jeg dater slet ikke mere, for mit selvværd har nået bunden. En del af grunden er naturligvis, at det er enormt hårdt, at være på et datingsite, for der bliver man målt og vejet meget mere end man gør ude i virkeligheden. Man skal oplyse vægt, og når man vejer et tal med 9 foran, så bliver man ofte sorteret fra, alene af den grund.

 

– Tag mig som jeg er!

Plejer jeg at sige. Og det gør folk osse. Dem der ikke gør kan jeg alligevel ikke bruge til noget.

 

Problemet er, at det gør jeg ikke selv mere. Jeg vil date de skønne mænd, jeg vil iklæde mig det tøj jeg har lyst til, ikke det der bedst skjuler min krop. Jeg vil kunne gøre hvad jeg vil! Og ikke lade min vægt forhindre mig. Jeg er en sensuel, feminin og fræk kvinde, og jeg er træt af at gemme mig væk.

 

Derfor skriver jeg dette og forpligter mig, ikke kun overfor mig selv, men osse overfor mine eventuelle læsere.

 

I’m bringing Sexy Back!

 

/Fairy Inc.

2 thoughts on “Projekt: I’m bringing sexy back!

  1. Asger

    Puha! Efter den omgang, der er beskrevet ovenfor, er jeg glad for ikke at være på “kødmarkedet”. Her mødte jeg en del kvinder, som stillede enorme krav til mænd uden at stille spørgsmålet. Hvad kan jeg selv byde på? Jeg blev træt at kvinder med (detaljer udelades), der meget hurtigt gav karakterer til de mænd, de mødte.
    PS: Vægt er ikke afgørende.

  2. Katrine

    Held og lykke med vægttabet. Jeg bliver berørt af dit indlæg og din humor og jeg håber du når dit mål og finder den lækre mand du ønsker dig. Kh Katrine

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!