En kærlighedshistorie fra det virkelige liv

En af vores læsere har sendt os hendes søde historie, hvor hun fortæller om hendes erfaringer med Dating.dk og hvordan hun fandt manden i hendes liv. Historien lyder:

Kære Datingbloggen.dk

Jeg skriver til jer, fordi jeg har lyst til at fortælle, at jeg efter flere års søgen endelig har fundet manden i mit liv – jeg fandt ham på Dating.dk.

Det hele startede en dag, hvor jeg får en hilsen fra -12move- på Dating.dk. Jeg havde tidligere været inde at lure på hans profil og -12move- skrev derfor, at han synes, at jeg ikke kunne være bekendt ikke at efterlade en lille hilsen. Det var så starten på en korrespondance gennem 14 dages tid. Jeg synes egentlig ikke han var specielt at spændende at skrive med. og vi løb derfor hurtigt tør for emner at skrive om. Jeg mistede egentlig lidt mistet lysten til at forsætte, men så spurgte han om vi ikke skulle møde over et kop kaffe. Jeg var rigtig meget i tvivl og jeg ville derfor ringe til ham og prøve at komme ud af det på en eller anden måde. Men men men, det viste sig, at han var rigtig god og sød at snakke med. Han havde en dejlig stemme og vi snakkede sammen i en time første gang. Vi aftalte, at mødes på Cafe Jorden Rundt ved Svanemølle Havn næste dag. Det var den 26. marts 2011 og det var en råkold dag. Jeg var nervøs og tænkte bare “åååhhh nej endnu en nitte venter sikkert”. Jeg sad lige ved indgangen til cafeen og lige pludselig så jeg HAM – en 205 cm høj bredskuldret rigtig MAND – komme imod mig. Da vi sagde hej smilede han til mig og jeg tænkte “wow et fantastisk smil” og derefter fløj det ud af mig: “hold kæft, hvor er du høj!” (jeg er selv 184). Han så meget bedre ud i virkeligheden end på billederne.

Det var en rigtig god date, vi snakkede fint sammen og fandt da ud af at vi havde rigtig mange ting til fælles. Da vi sagde farvel efter et par timer gav vi hinanden et kram (lidt køligt efter hans mening) og han sagde ,at det var op til mig om vi skulle ses igen. Som sædvanlig sagde jeg, at jeg lige skulle hjem og tænke over det. Søndangen efter skriver jeg en sms til ham og spørger om han vil med ud at gå en tur. Han siger ja tak og kommer og henter mig. Vi kører ud til Dyrehavsparken og går ud til Rådvad Kro. Det er denne tur der ændrer det hele og vi har hængt sammen lige siden.

Meget hurtigt flytter jeg mere eller mindre ind hos ham og vælger 9 måneder efter at sælge min lejlighed. Vi er begge over 40 (jeg 41 år og han er 45). Jeg havde egentlig afskrevet det at få børn, da jeg synes jeg var blevet for gammel, men 5 måneder senere til min 40 års fødselsdag dropper jeg p-pillerne og nu i 2. forsøg er jeg gravid med en sund og rask lille dreng – med termin i juli. Det hele er gået meget hurtigt, men jeg har aldrig været mere lykkelig end jeg er nu og kan sige “jeg elsker dig” til en mand og mene det.

Jeg kan kun takke Dating.dk for, at de fandt på konceptet en gang i slutningen af 90’erne – jeg ved at de har gjort mange mennesker lykkelige.

Venlig hilsen

Mette

One thought on “En kærlighedshistorie fra det virkelige liv

  1. Rigtig fin lille historie må man sige :)

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!