Lær de gyldne regler for en første date

Billede 1 Lær de gyldne regler for en første date

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal invitere en date ud på jeres første date, så kan du her får nogle gode råd.

En undersøgelse lavet blandt 2.100 brugere på Dating.dk viser en tydelig enighed blandt kønnene om, hvordan og hvor første date skal foregå. 75% af kvinderne og 60% af mændene foretrækker at mødes på en café eller lignende. Brugerne vil gerne mødes på en neutral grund fremfor at mødes hjemme ved daten. Det overraskende i undersøgelsen er, at kun under 16% af de adspurgte mandelige Dating.dk brugere og 9% af de kvindelige ønsker, at første date skal være på en restaurant og under 2%, at det skal foregå i en biograf. Kvindernes mindst foretrukne første date er i teateret. Kun 0,1% af kvinderne ønsker en teatertur på første date.

Hygge og fysisk tiltrækning

Det vigtigste ved en god date er, for både mænd og kvinder, at man har hygget sig, og gerne følt sig tiltrukket af hinanden. Overraskende finder flere kvinder den fysiske tiltrækning vigtigere end mænd.

Kan man så tillade sig, at gå midt i en date, hvis man ikke har lyst til at se daten igen? Her er svaret tydeligt: Nej. 75% af begge køn svarer, at man ikke kan tillade sig at gå midt i en date, selvom man ikke vil se den anden person igen. Flere mandlige og kvindelige brugere fra Dating.dk svare, at man af respekt for det modsatte køn skal fuldføre daten lige meget, hvor kedeligt det end kan være.

Hvem skal betale for første date?

Undersøgelsen viser også, at 60% af mændene mener, at de skal betale for den første date, men ikke alle kvinder er ikke enig i denne tanke. Kun 27% af kvinderne mener, at manden skal betale for første date. Resten af kvinderne mener, at man skal dele regningen på første date. Er du enige i denne tanke eller er det manden/kvinder som skal betale for første date? Skriv din mening i en kommentar herunder

3 thoughts on “Lær de gyldne regler for en første date

  1. Jeg mener helt bestemt at den der inviterer skal betale. Uanset om det er manden eller kvinden.

  2. Peder Jensen

    En cafe er helt sikkert et godt sted at mødes første gang. Der er noget uforpligtende ved det og man kan aftale at varigheden er en time første gang. Det gør det ikke for langt og giver samtidig mulighed for at mærke om der er basis for mere.

  3. John Hansen

    Jeg synes helt sikkert også, at det er mest hyggeligt, at mødes på en cafe første gang.

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!