Hvorfor svarer kvinder ikke?

pige ved computer og katNår man har været på et datingsite i rum tid, bliver man hurtigt opmærksom på hvad der henholdsvis irriterer mænd, og hvad der irriterer kvinder.

 

Mere end ofte hører jeg mænd der klager over, at kvinderne er prinsesser, snobbede, finker og det der er værre, fordi de ikke svarer på henvendelser. Og nej, det er da ikke sjovt at blive ignoreret eller afvist. Men helt ærligt! Ind imellem er I godt nok selv skyld i det. Ikke fordi jeg er fortaler for, at man ikke svarer på breve, men mænd bør måske tænke lidt over hvad de skriver i disse.

 

Hvis jeg skal gå ud fra egne erfaringer, så er hoveddelen af de breve jeg modtager, ikke længere end en halv linie. Der står som regel noget i retning af:

 

“Hvor ser du lækker ud!”, “Hej frække, skal vi skrive sammen?”, “Hey smukke, du ser sød ud, skal vi chatte?”

 

Det holder ikke. Jeg mener… komplimenter er da fint, men som kvinde får vi mange af den slags, og selvom det måske lyder lidt prinsesseagtigt, så er det altså ikke noget der giver os lyst til at svare. Som mand er man nødt til at skille sig ud fra mængden. Kvinder tænder naturligvis på udseende, men hvordan man udtrykker sig, er altså lige så vigtigt, mindst!

 

Jeg kan naturligvis kun skrive på egne vegne, men min erfaring siger mig, at de fleste kvinder har det på samme måde.

 

Standardbreve forbliver ubesvaret

 Standardbreve er heller ikke gangbare. “Hej jeg hedder Jens. Jeg bor i Virum, og arbejder til dagligt som smed. Mine fritidsinteresser er blomsterbinding og jeg kan osse godt li’ naturen. Hvis jeg lyder som noget for dig, så skriv.”
Lur mig om sådan et brev ikke forbliver ubesvaret.

 

At datingsites er til kvindernes fordel, og på vores præmisser er ikke nogen hemmelighed. Ikke retfærdigt, nej, men det er de kolde facts. Derfor må mænd yde mere end kvinder, og hvis du vil sikre dig en date må du osse yde mere end flertallet. Skriv ikke hele livshistorien i første brev – der skal jo være noget spænding tilbage. Det hjælper som regel at være lidt kæk og rap i replikken. Man kommer langt med humor og fantasi! Prøv osse at udtænke noget, der giver kvinden lyst til at svare. Spørgsmålet bør dog ikke være hvilken farve trusser hun har på i dag. Og så er det ikke mindst et plus hvis vi føler, at manden rent faktisk har læst profilteksten inden han skriver! Du tror måske det er løgn, men det er der mange der ikke gør.

 

Der er altid undtagelser

Der er naturligvis altid undtagelser. Der er kvinder der måske har det ok med ovenstående. Og der er kvinder der heller ikke svarer på seriøse henvendelser. Sådan er det desværre i cyberworld, høflighed er ofte en by i Rusland. Og igen..det er så nemt at være kvinde. (I de fleste tilfælde). Men tror, at for den “almindelige” kvinde, så rammer dette vist meget godt. Endvidere er der naturligvis osse forskel på, om man befinder sig på en sexdating-side, og en alm. datingside. Denne blog er skrevet ud fra mine erfaringer på Dating.dk.

 

Imens jeg har skrevet denne blog har jeg modtaget tre breve. Jeg deler for eksempel det ene med jer: “Hej sexy. Du ligner en kvinde med bløde fødder”. Jeg håber ikke han sidder og venter på svar. ;o)

 

/Fairy Inc.

7 thoughts on “Hvorfor svarer kvinder ikke?

 1. Nu er jeg godt nok en mand, men jeg får jævnligt henvendelser. Mit udgangspunkt er at alle fortjener et svar og min erfaring indtil nu er at der faktisk kan gemme sig et fantastisk menneske bag en ret kort indledende kommentar. Jeg vil vide hvad det er jeg siger nej tak til – derfor giver jeg mig tid til at svare alle i stedet for at dømme dem ud fra nærmest ingen ting. Men måske der er forskel på mænd og kvinder her?

 2. Johna368

  Im genuinely enjoying the style and layout of one’s website. Its a very uncomplicated on the eyes which makes it a great deal much more enjoyable for me to come here and pay a visit to far more typically. Did you hire out a designer to make your theme? Excellent perform! ffekkegeceec

 3. Tigermis

  Personligt svarer jeg alle, der er så venlige at skrive til mig, uanset hvor kort eller kluntet beskeden er. Beder dog som det første altid om et ansigtsbillede, hvis ikke et sådant findes eller er medsendt. Det kunne jo være, der gemte sig en – i mine øjne – lækker gut, der bare ikke havde lært at formulere sig :-)

  Jeg har i øvrigt en profil både på et “almindeligt” dating site og på et sex dating site. På førstnævnte forventer jeg en nogenlunde sober tone i eventuelle henvendelser, men det gør jeg ikke på sidstnævnte 😉

 4. Netdating

  Godt indlæg lærte noget nyt.

 5. Rico

  Nu kan de korte første beskeder, netop være resultatet af, at man som mand er træt af at skrive lange og 100% seriøse henvendelser, som han aldrig har fået så meget som et hej tak for brev for. Det er i hvertflad tilfældet for mig, Er/har været på mange dating sites, og tendensen er den samme, masser af kvinder der kigger, men ingen besked ligger, Og dem man skriver til svarer aldrig uanset hvor kort eller langt, man skriver

 6. Carina

  Hahaha, jeg har fået samme brev på et tidspunkt – altså den med de bløde fødder :-)
  Iøvrigt rigtig godt indlæg – er helt enig og har gjort nøjagtig de samme erfaringer.

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!