Dating på iPhone og Android

lp platforms Dating på iPhone og AndroidDatingsiden Dating.dk er nu klar med en ny app til iPhone og Android. App’en skal blandt andet gøre det muligt for sidens brugere at logge ind, redigere profilen, uploade billeder og sende beskeder til andre brugere – direkte fra telefonen.

Dating.dk har i løbet af det seneste år oplevet en kraftig stigning i aktiviteten fra mobile enheder som smartphones og tablets, fortæller CTO Niels Thrane.

”Tal fra vores systemer viser, at logins via smartphones er steget med over 300 procent over det seneste år, og at udviklingen fortsætter. Yderligere er antallet af breve sendt over vores mobile app steget med endnu mere,” fortæller han.

Og det er et billede, som kendetegner hele mobilbranchen for tiden. Eksempelvis foretager danskerne nu 30 procent af deres Google-søgninger via smartphones eller tablets. Sidste år lød det tal kun på 10 procent. Det er derfor, Dating.dk nu relancerer deres mobile profil, så den passer til brugernes internetadfærd.

”Trends fra udlandet og vores egne grafer peger på, at den mobile revolution er i fuld sving. Det er meget vigtigt for os hos Dating.dk at være på forkant med den teknologiske udvikling. Det er derfor et område, vi gerne investerer mange ressourcer i at udbygge,” forklarer Niels Thrane.

Prøv Dating.dk gratis til Android eller iPhone:

Dating.dk app til iPhone
Dating.dk app til Android

One thought on “Dating på iPhone og Android

  1. freeway

    Læs mere om livet på Dating.dk kontoret på http://www.datingkongen.dk

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!