Sådan signalerer du modenhed

par i bilMange kvinder siger de ønsker sig en mand der er moden. Men hvad betyder det at være en moden mand? Modenhed drejer sig om 2 vigtige ting. Nemlig ikke at prøve at imponere, og ikke reagere følelsesmæssigt på de ting som kvinder gør, som normalt gør andre fyre sindssyge.

 

Et eksempel kan være når du henter en pige i din bil: Hvis du er moden vil du – modsat andre fyre der starter med at køre lidt vildt eller på andre måder imponere pigen med din kørsel – gøre det modsatte: Du kører helt normalt, stille og roligt og på en sikker måde uden at skynde dig og ikke køre vildt og frembrusende. Det vil helt automatisk adskille dig fra andre fyre og du vil hurtig fremstå som en moden fyr der ikke er ude på at imponere nogen på den måde han kører på.

 

Hvis du efter anden eller tredje date, oplever at hun ringer kort tid før jeres aftale og aflyser ikke reagerer som andre fyre med ”Hvad er der sket?” – ”Så kan jeg måske se dig senere i aften?” – ”Hvad med senere?” – ”Jeg kan måske komme over senere, for jeg vil virkelig gerne se dig?”. Men i stedet sige noget i stil med det her:  ”Det er ok, ikke noget problem – næste gang måske. Vi snakkes ved.”

 

Så kan du efterfølgende tage din beslutning om jeres fremtidige forhold. Hvis det er åbenlyst, at hun er interesseret i dig, og at hun havde en god grund til at aflyse, så ringer du bare senere, og laver en ny aftale.  Hvis det er en dum undskyldning, så må du bare videre og finde lige den kvinde der virkelig er interesseret i dig.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!