Den stærke singlekvinde

superkvinde Den stærke singlekvindeKvinder er jo kendt for at være det stærke køn. Særligt i uønskede situationer eller hændelser ser vi, at kvinderne takler det, som det kommer. Det skal meget til for at knække en kvinde. Særligt når hun er blevet single. Når man samtidig er mor, er der ingen grænser for, hvad vi kan klare. Vi smøger ærmerne op og går i gang. Vi ser ikke problemer, vi ser løsninger. Vi bygger en ny hverdag op, og ingen skal kunne sætte et finger på det vi gør. Vi er nærmest superkvinder. 

 

Netværket støtter op, og er ualmindeligt hjælpsomme. De er stolte af, hvor godt vi kan klare det. De synes samtidigt, det er en god historie at fortælle andre venner. Ikke af ondskab. Nej, både for at rose kvinden, men også for at vise deres tolerance, og at de ikke svigter en ven i nød. 

 

Skår i glæden

Til fester og større begivenheder begynder det at komme lidt skår i glæden. Man bliver stadig inviteret, men de håber, man har mødt en ny kærlighed, ikke for deres skyld, men for at vise omverden, at man er kommet videre og ikke længere går og sørger. Her begynder man så, at blive en smule træt af spørgsmålene om den nye kæreste, for de tror simpelthen ikke på, at man faktisk har det godt, og man er kommet videre. Skal man virkelig have en kæreste for at være lykkelig? 

 

Den manglende kæreste bliver et større problem for netværket, og næste skridt er så, at de desperat begynder at undersøge muligheden for at kende en passende single, som de vil parre sammen med en. 

 

Man prøver at undslå sig, men det nytter ikke noget. De er fast besluttet på, at de vil føre to mennesker sammen – koste hvad det koste vil… 

 

Faldt i fælden

Jeg taler af egen erfaring, og jeg kan roligt sige, at den aften jeg blev lokket i fælden, ikke var en optimal aften. Det er mange, mange år siden, jeg har prøvet at krumme mine tæer så meget sammen. Mine kæber var fuldstændigt ømme, da jeg kæmpede for at ikke give efter for trangen til at gabe konstant. Gorm var en flink mand, den ros skal han have. Men så er der vist ikke mere, jeg kan sige om den aften….

 

Min hemmelige kæreste

 Nu har jeg så fundet den bedste løsning på problemet, som har givet mig en lille pause fra netværkets behjælpelighed. En pause som jeg kan bruge til, at date med de fyre, jeg møder. Jeg har opdigtet en hemmelig kæreste.. Han er så hemmelig, og det hele er så nyt, at jeg slet ikke kan eller vil røbe nogle detaljer. Jeg smiler bare hemmelighedsfuldt og blinker med øjnene… 

 

Jeg nyder mit singleliv fuldt ud igen! 

 

/Chrina

2 thoughts on “Den stærke singlekvinde

  1. Ja, det er da underligt! Nogle af os mænd har nøjagtig det samme problem.

    Her går vi og priser singlelivet og ingen tror på en når man påstår at det rent faktisk er noget nær den totale frihed!

    Ok – Jeg foretrækker da også en kvinde som kan være feminin, men det er helt ok at hun også har nogle maskuline sider.

    Jeg tror jeg tager din ide om en Alfons Åberg usynlig ven op og laver samme nummer. Så kan jeg jo også nemt skifte kæreste :-)

  2. hej

Comments are closed.

Tilfældet af depression

Depression (og ikke kun blues) er et reelt folkesundhedsproblem, der næsten kunne kaldes en epidemi. https://www.bleuepil.com/la-depression.html Depression påvirker ca. 1 ud af 5 kvinder og 1 ud af 10 mænd.I Frankrig er omkring 5% af befolkningen påvirket af depression!